Skip to content

HOVENIERSBEDRIJF VAN DE BUNT

Een modern hoveniersbedrijf dat zich onderscheidt door creativiteit en duidelijkheid: zo kunt u ons het beste omschrijven. Sinds de ochtend dat eigenaar Wim van de Bunt in 2002 de stoute schoenen aantrok en voor zichzelf begon, maken we opdrachtgevers blij met de aanleg en het onderhoud van hun tuinen: van klein tot (zeer) groot. Omdat het merendeel van onze opdrachtgevers woon- en zorginstellingen en Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) zijn, zijn zij op een natuurlijke wijze uitgegroeid tot ons grootste specialisme.

Liefde voor het vak

Ons jonge team van medewerkers bestaat uit gediplomeerde hoveniers die dezelfde liefde voor het vak delen. Allemaal jongens die netjes werken en weten wat er komt kijken bij het aanleggen en onderhouden van een verzorgde tuin. Maar misschien nog wel belangrijker: ze kennen de tuinen waarin ze werken als hun broekzak en weten precies wat onze opdrachtgevers van hen verwachten.

Zorgvuldig en precies

Waar we ook werken en wat we ook doen: onze aanpak is altijd zorgvuldig en precies. Zo kunnen al onze opdrachtgevers rekenen op één aanspreekpunt en voeren we onze onderhoudswerkzaamheden uit op vaste dagen. Afspraken nakomen is misschien wel onze sterkste eigenschap. Zelfs als we door pech of vertraging maar een kwartiertje later zullen arriveren dan afgesproken, brengen we onze opdrachtgevers daarvan op de hoogte. Dat is misschien niet altijd nodig, maar zo hoort het volgens ons nu eenmaal.

Onze diensten

Onze machines

De conditie van uw tuin staat bij ons altijd voorop. Daarom kiezen we voor machines die de natuur geen schade aanbrengen. Van grasmaaiers en freesmachines tot en met zodensnijders, borstelapparaten en trilplaten: onze innovatieve machines hebben – net als wij – het beste voor met uw tuin.

Onze branches

Eigenlijk vinden we ons werk veel te leuk om ons te beperken tot specifieke branches. Toch hebben we ons door de jaren heen vooral ontwikkeld tot groenpartner voor opdrachtgevers in vier sectoren:

Particulier

Geen klus is ons te groot, maar ook zeker niet te klein. We gaan graag voor u aan de slag.
.

Bedrijven/Kantoorpanden

Groen voor de deur geeft een bedrijf een frisse uitstraling. En er kan vaak veel meer dan u denkt!

Woon- en zorginstellingen

Een wereld die ons ligt en andersom. We zijn trots op onze trouwe klantenkring en hun tuinen.

Vereniging van eigenaren

Groen moet gewoon goed geregeld zijn. Dat is precies waarom veel VvE’s ons inschakelen.

Ons werk

Als allround hoveniersbedrijf hanteren we geen vaste stijl. Dat betekent dat u met ons alle kanten op kunt. Bekijk de cases in ons portfolio maar eens, dan ontdekt u onze veelzijdigheid vanzelf.

Vragen? We helpen u graag.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag? Of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Op onze contactpagina kunt u een bericht en uw contactgegevens achterlaten. U hoort binnen een dag van ons!