Skip to content

ONZE DIENSTEN

Opdrachtgevers kunnen ons inschakelen voor zowel de aanleg als het onderhoud van hun tuinen. Hoewel dat afzonderlijke diensten zijn, gaan ze in de praktijk vaak samen: eerst brengen we de tuin volgens het ontwerp aan, daarna zorgen we ervoor dat deze zijn nette uitstraling en karakter behoudt. In beide gevallen leveren we vakwerk en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Aanleg en onderhoud

Laten we vooropstellen: we houden vooral van groen. Maar uiteraard kunnen we ook helpen aan de mooiste bestratingen. In een fraai samenspel met de bloemen en planten in uw tuin leggen onze eigen stratenmakers probleemloos een prachtige oprijlaan, parkeerplaats of terras aan. Om die vervolgens net zo netjes te onderhouden als het groen.

  • Straatwerk inrichten
  • Vijvers aanleggen
  • Schuttingen plaatsen
  • Struiken snoeien
  • Graszoden maaien
  • Hagen scheren

Aanleg

De aanleg van een tuin is vakwerk en vereist veel kennis. Daarom zijn onze hoveniers gediplomeerd voor zowel (interieur)beplanting als de aanleg van het straatwerk. Van de juiste afwatering tot en met slimme oplossingen die de ecologie in uw tuin bevorderen: we leggen tuinen aan die goed zijn voor mens en dier. Daardoor weet u zeker dat u er tot in lengte van jaren van kunt genieten.

Onderhoud

Onderhoud is geen kostenpost, maar een investering. Door struiken en planten de juiste aandacht te geven, voorkomt u wildgroei en blijft uw tuin langer groen en gezond. Om u op dit vlak te ontzorgen, werken we met onderhoudscontracten van een, drie of vijf jaar. Daarbij komen we wekelijks of maandelijks bij u langs om uw volledige tuin te onderhouden. Een garantie voor een verzorgde tuin!

Ecologisch en geluidsarm

Respect voor mens en natuur vinden we ontzettend belangrijk. Daarom zijn we continu op zoek naar manieren, methodes en machines die ons helpen om ecologisch en geluidsarm te werken.

Zien we bijvoorbeeld kans om een stuk gras in te zaaien met veldbloemenzaad? Dan laten we dat niet na. Dat zaad zorgt er namelijk voor dat er allerlei moois tot bloei komt, zoals klaprozen, korenbloemen en leeuwenbekjes. Die geven een tuin niet alleen een kleurrijke uitstraling, maar trekken ook op natuurlijke wijze insecten aan. En daarmee sparen we weer andere planten.

Verder doen we er alles aan om mensen zo min mogelijk tot last zijn met onze werkzaamheden. Dat betekent bijvoorbeeld dat we ’s ochtends vroeg geen luidruchtige machines inzetten. En is het mooi weer? Dan beginnen we ons onderhoud met het schoonvegen van de terrassen. Daardoor kunnen mensen namelijk op een aangename plek genieten van de zon.

Vragen? We helpen u graag.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag? Of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Op onze contactpagina kunt u een bericht en uw contactgegevens achterlaten. U hoort binnen een dag van ons!